Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

Sa vinzi produsul tau inseamna mai mult decat sa faci mancarea si sa o schimbi pe bani. Profiturile tale depind de modul in care iti comercializezi produsul si de modul in care iti expuni produsele pot face sau distruge o vanzare.

Vitrinele sunt disponibile in multe optiuni, iar alegerea unei vitrine frigorifice pentru restaurantul este cheia pentru a iti maximiza profiturile potentiale! Poti alege intre vitrine frigorifice orizontale sau verticale astfel incat sa iti prezinti produsul cat mai bine.

Temperatura

Vitrinele curbate vin in trei tipuri principale: frigorifice, nerefrigerate si cu dubla temperatura. De ce tip veti avea nevoie depinde de elementele pe care doresti sa le afisezi.

De exemplu, restaurantele de sushi necesita de obicei un tip de cutie frigorifica pentru a-si mentine produsele in conformitate cu codurile de siguranta.

De asemenea, ciocolatierii pot descoperi ca sunt necesare vitrine frigorifice pentru a se asigura ca produsele lor raman proaspete si reci! Daca bugetul nu iti ajunge, poti cumpara vitrine frigorifice second hand.

Exista doua tipuri de vitrine frigorifice: cu aer fortat si serpentina gravitationala. Carcasele frigorifice cu aer fortat folosesc ventilatoare pentru a circula aerul, in timp ce vitrinele cu serpentine gravitationale utilizeaza o bobina racita in partea de sus si gravitatia pentru a muta aerul in jos si peste produse.

Deoarece sistemele de aer fortat pot usca produsele, sistemele cu serpentine gravitationale sunt de obicei cele mai bune pentru carnea cruda si fructele de mare (deci carnea nu simte in mod constant efectul de uscare).

Vitrinele cu dubla temperatura sunt solutia de mijloc perfecta, oferind unui restaurant capacitatea de a afisa simultan atat articolele refrigerate, cat si cele nerefrigerate.

Considerati-le ca potrivirea perfecta pentru unitati precum brutariile. Vitrinele nerefrigerate sunt grozave pentru articole precum covrigi si paine, cu procesare rapida! Exista, de asemenea, vitrine pentru congelator si in aer liber, precum si vitrine incalzite, care sunt ideale pentru magazinele de inghetata, magazinele mici si, respectiv, pizzerii.

Aspectul vitrinei

Citeste continuarea aici: Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

Ultimele articole

5 idei practice pentru a-ti optimiza spatiul in living

Nu toata lumea are sansa de a locui intr-o casa imensa, cu mult spatiu disponibil, suficient pentru ca orice...

Magazin online cu o oferta foarte variata de decoratiuni pentru casa

Acceseaza acum site-ul Shopeo.ro! Acesta este magazinul online cu cea mai variata gama de produse de foarte buna calitate!...

Cum amenajezi baia in stil modern

Baia este acea camera din casa in care scapi din ritmurile tale zilnice si te relaxezi, asa ca e...

Alune de padure benefice pentru inima, sistem nervos, piele

Doar 50 de grame de alune de padure acopera intreaga necesitate zilnica de vitamina E, care este excelenta pentru...

Amenajarea simpla si rapida a bucatariei open space

O intreaga generatie a crescut urmarind filme si seriale americane in care bucataria era intotdeauna deschisa spre sufragerie si...

Parfumul este cea mai buna optiune de cadou pentru femeia din viata

Daca nu stii ce sa ii oferi cadou unei persoane dragi, merita sa te gandesti la achizitionarea unui parfum....

Trebuie citite

5 idei practice pentru a-ti optimiza spatiul in living

Nu toata lumea are sansa de a locui intr-o...

Magazin online cu o oferta foarte variata de decoratiuni pentru casa

Acceseaza acum site-ul Shopeo.ro! Acesta este magazinul online cu...

Cu siguranta iti vor placeaSIMILARE
recomandate pentru tine