Pahare cu stil pentru fiecare bautura

In afara de cupe si farfurioare, in grupul de seturi de masa sunt incluse si seturi de pahare, utilizate pentru bauturi alcoolice si racoritoare. Fiecare dintre ele are o forma speciala si este conceput pentru un anumit tip de bauturi.

Istoria sticlei este invaluita in secrete si legende. Au fost create recipiente pentru diverse lichide de-a lungul istoriei omenirii. In Roma antica si Grecia, vinul bun era foarte apreciat si baut din pahare mari. Cel mai adesea, paharele sunt din sticla, cristal sau plastic.

In fiecare casa exista pahare din diferite materiale, dar cel mai adesea din sticla. Acestea sunt recipiente transparente cu densitate suficienta. Sunt destul de usor de intretinut si pot fi introduse in masina de spalat vase. Cu toate acestea, nu trebuie expuse la schimbari bruste de temperatura, cum ar fi turnarea de lichid fierbinte.

Pahare cristal

Sticlaria din cristal este mai scumpa. Materialul contine plumb, ceea ce face ca lumina sa fie mai profunda si mai saturata. Un pahar cristal va trebui sa fie ingrijit suplimentar, sa nu fie expus la impactul metalic si la apa fierbinte si trebuie sters imediat.

Sticlaria din cristal a fost multa vreme populara datorita stralucirii sale aristocratice, irizarii stralucitoare si designului elegant. Fiecare gazda se straduieste sa-si completeze colectia cu pahare cristal maiestuoase, pahare de vin, pahare pentru spirtoase si alte accesorii care vor conferi mesei festive un aspect sic.

Pahare de vin

In restaurante, paharele sunt alese nu numai ca volum, ci si ca forma. Vinul este cea mai nobila bautura, a carei aroma este dezvaluita in intregime doar intr-un pahar de forma dorita. Prin forma bolului, se disting pahare in forma de mar, in forma de lalea, drepte si convexe.

Citeste continuarea aici: Pahare cu stil pentru fiecare bautura

Ultimele articole

5 idei practice pentru a-ti optimiza spatiul in living

Nu toata lumea are sansa de a locui intr-o casa imensa, cu mult spatiu disponibil, suficient pentru ca orice...

Magazin online cu o oferta foarte variata de decoratiuni pentru casa

Acceseaza acum site-ul Shopeo.ro! Acesta este magazinul online cu cea mai variata gama de produse de foarte buna calitate!...

Cum amenajezi baia in stil modern

Baia este acea camera din casa in care scapi din ritmurile tale zilnice si te relaxezi, asa ca e...

Alune de padure benefice pentru inima, sistem nervos, piele

Doar 50 de grame de alune de padure acopera intreaga necesitate zilnica de vitamina E, care este excelenta pentru...

Amenajarea simpla si rapida a bucatariei open space

O intreaga generatie a crescut urmarind filme si seriale americane in care bucataria era intotdeauna deschisa spre sufragerie si...

Parfumul este cea mai buna optiune de cadou pentru femeia din viata

Daca nu stii ce sa ii oferi cadou unei persoane dragi, merita sa te gandesti la achizitionarea unui parfum....

Trebuie citite

5 idei practice pentru a-ti optimiza spatiul in living

Nu toata lumea are sansa de a locui intr-o...

Magazin online cu o oferta foarte variata de decoratiuni pentru casa

Acceseaza acum site-ul Shopeo.ro! Acesta este magazinul online cu...

Cu siguranta iti vor placeaSIMILARE
recomandate pentru tine