Singurul lucru pe care o persoana ce va iubeste cu adevarat il vrea la schimb

Este nevoie de prezenta dumneavoastra. Nu este nevoie de vreun cadou, asa ca puneti jos telefonul si tuliti-o (dupa ce cititi acest articole extrem de informativ, bineinteles!).Darul de interactiune umana fata-in-fata este al dumneavoastra si il meritati. Desigur, distanta acoperita multumita tehnologiei de varf din zilele noastre s-a redus considerabil; si totusi, in mod paradoxal, aceeasi tehnologie ne-a distantat fata de cei pe care ni-i dorim sa ii avem aproape.

In alte cuvinte, ne aduce mai aproape de Ed si Ted din Peru sau respectiv din Cebu, dar ne indeparteaza de Ned dupa ce nu am fost de acord cu ceea ce a ales sa bea la barul din zona. Am prefera sa dam „like” unei poze pe Facebook cu un caine care „conduce” o masina …in Madagascar!

Era un tanar pe Facebook,
Care i-a spus lui Tommy: „Doar o sa ma uit.”
Dar Tom s-a enervat,
Cat timp el pagina a rulat,
Pentru toate cele 5 ore care pe care le-a pierdut.

Singurul lucru pe care o persoana ce va iubeste il vrea la schimb

Puteti sa tineti fizic in brate un laptop sau un smarthphone, la fel precum ati tine in brate un copac sau o persoana. Incercati sa nu radeti! Totusi, imbratisarea tehnologei nu creeaza aceleasi beneficii care duc la emanarea de endorfine in creier, precum ar face-o imbratisarea unei persoane (sau chiar imbratisarea unui copac).

Totodata, este mult mai usor sa ne intelegem cu oamenii atunci cand ne aflam fata-in-fata: intonatia cuvintelor, limbajul corporal, detectarea starii, minciunile. Prin comunicarea efectuata prin mesagerie sau convorbiri telefonice, intr-o masura mai mica, lucrurile se pot incurca, ducand la aprinderea temperamentelor intr-o secunda.

Aveti grija la auto-corectare; unele relatii s-au sfarsit datorita unor neintelegeri cauzate de aceasta. Dar daca se intampla sa trimiteti unele mesaje persoanelor gresite! Rauri de scuze!

Apoi, mai sunt si emoticoanele, acele fete galbene care portretizeaza fericirea, tristetea, furia, incitarea si mai nou exista simboluri, gesturi din maini si chiar si steaguri.

Conform Emojipedia, exista 1 394 de emoticoane normale, 435 emoticoane modificate, 22 de secvente dar cea mai des folosita in 2015 a fost fata care rade.

Cu toate acestea, intr-un mod destul de ironic, emoticoanele pot fi si au fost folosite de persoane care nu simteau niciun fel de emotie in momentul in care le trimiteau.

In ceea ce priveste interactiunea umana, legatura formata fata-in-fata (si/sau corp-la-corp!) este echivalenta cu folosirea liftului iar interactiunea tehnologizata este echivalenta cu folosirea scarilor.

Puteti interactiona in mod electronic la inceput, dar mai devreme sau mai tarziu, toate informatiile trebuie traduse intr-o prezenta fizica. Relatiile la distanta (LDR) sunt un exemplu perfect. „Relatiile la distanta nu sunt mai predispuse la despartiri decat relatiile normale,”, spun statisticile.

Astfel, este nevoie in medie de 4 luni si jumatate pentru ca o relatie la distanta sa se destrame, dar numai 40% dintre acestea ajung in aceasta situatie.

Scopul principal al unei astfel de relatii este ca persoanele implicate sa se intalneasca la un moment dat, dupa o perioada de timp necunoscuta. Asta ar putea insemna intre o data la fiecare 4 seri pana la o data pe an, uneori chiar mai mult.

Haideti sa ne axam pe ceea ce este tangibil – prezentarea unui cadou sau banilor. Cumpararea unui cadou nu este un lucru esential dar poate ajuta in cazul partii „absenta face ca inimii sa ii fie dor” din cadrul relatiilor interpersonale.

Cu toate acestea, cadourile nu pot inlocui niciodata legatura emotionala si spritituala dintre oameni. Ele sunt doar adaosuri pentru acea legatura, precum vitaminele administrate in tandem cu un stil de viata si o dieta sanatoase.

In mod normal, daca exista un schimb de bunuri materiale si/sau bani pentru timpul petrecut sau pe alte activitati, ar rezulta o tranzactie economica sau de afaceri si ar fi absurd sa gandim altfel. Pentru orice altceva, exista MasterCard!

Prietena lui, Ann, este o scumpa,
Adanc in buzunarele lui trebuie sa ajunga
In club fara sampanie,
Si pentru ca el sa nu ajunga in ploaie,
Rob trebuie o implore.

In esenta, iubirea, in diversitatea formelor ei, se reflecta in timpul petrecut si in amintirile impartite cu una sau mai multe persoane. Tehnologia este un plan de rezerva sau un inlocuitor iar obiectele materiale sunt un supliment pentru starea adevarata, de baza. Iubirea este:

O forma
De
Existenta
A vietii.

Ultimele articole

Prima ta noapte petrecuta acasa la partenerul tau? Afla ce optiuni ai cand vine vorba de lenjeria intima.

Prima seara petrecuta in casa partenerului tau este o etapa interesanta si intima intr-o relatie. Pentru a face noaptea...

Pandantive de aur și argint: Eleganță și valoare într-o singură bijuterie

Pandantivele au fost dintotdeauna bijuterii apreciate pentru frumusețea lor și semnificația lor profundă. Atunci când vine vorba despre pandantive...

Cum să faci cu success o contestație în cazul unei amenzi rutiere

Dacă te afli la volan, se poate să te confrunți cu o amendă rutieră. În cazul în care consideri...

Selectia pantofilor adecvati pentru diferite situatii

Alegerea pantofilor pe care ii vei purta trebuie sa se bazeze in principal pe tipul de ocazie sau de...

Beneficiile unor masute si birouri adaptate pentru copii

Masutele si birourile pentru copii sunt create special pentru ca cei mici sa se bucure de confort in procesul...

Arta in decorul casei tale

Atunci cand incepi amenajarea casei tale vei lua in calcul si folosirea diferitelor obiecte decorative, cum ar fi tablouri,...

Trebuie citite

Pandantive de aur și argint: Eleganță și valoare într-o singură bijuterie

Pandantivele au fost dintotdeauna bijuterii apreciate pentru frumusețea lor...

Cu siguranta iti vor placeaSIMILARE
recomandate pentru tine