16 lucruri ce trebuie stiute daca iubiti o persoana care supra analizeaza orice lucru

„Cel mai adesea o minte ascutita isi distruge propria viata gandindu-se prea mult la ceea ce urmeaza, in timp ce o minte mai putin apriga va castiga cursa cu ochii inchisi”, scris de Bethany Brookbank.Lumea noastra nu a fost facuta pentru oameni care gandesc prea mult, este creata pentru cei care nu o fac. O minte prea activa poate provoca indecizie, anxietate si un sentiment paralizant de auto-indoiala. Sa fii o persoana ce sufera cronic de acest lucru este foarte dificil, insa iubind o astfel de persoana poate fi si mai mult de atat.

Aici gasiti 16 lucruri ce trebuie stiute daca iubiti o persoana care gandeste prea mult

1. Sa ii spui partenerului tau sa nu mai gandeasca atat de mult o problema/o situatie este ca si cum i-ai spune sa nu mai respire. Acest lucru nu va avea un efect pozitiv asupra partenerului, ba chiar mai mult acesta poate reflecta si mai mult asupra a ceea ce avea deja in minte. Nu este o rezolvare.

2. Alegerea potrivita de cuvinte este importanta pentru o persoana ce gandeste prea mult. Incercati sa vorbiti clar, transparenta si sinceritatea este foarte apreciata.

3. Actiunile dumneavoastra trebuie sa coincida cuvintelor pe care le folositi, valorilor si identiatii dumneavoastra. In caz contrar, toate cele trei vor fi puse la indoiala. Partenerul trebuie sa fie sigur de cine sunteti.

4. Reflectati incredere in relatia dumneavoastra. Astfel, partenerul se va simti mai sigur pe el si in siguranta in ceea ce priveste relatia. Acest lucru poate ajuta la atenuarea gandurilor ce se intrec in mintea partenerului si va fi mai atent la prezent. Nu incercati sa ganditi prea mult relatia pe care o aveti.

5. Adesea, a gandi prea mult poate fi coplesitor si poate duce la o stare de pesimism. Partenerul dumneavoastra va aprecia pe cineva care sa ii arate si partea insorita a vietii.

6. Angajamentul poate veni mai greu din partea unei persoane care tinde sa gandeasca lucrurile prea mult. Oferiti-le timp si spatiu pentru a se acomoda. Daca grabiti lucrurile nu faceti decat sa creeati mai multe indoieli si anxietate in viata partenerului.

7. Incurajati-va partenerul sa comunice. Oferiti acest lucru ca un colac de salvare fara a se simti judecat. Verbalizarea ajuta creierul sa proceseze o problema mult mai eficient. Acest exercitiu duce de asemenea la o incredere mai mare si o intelegere mai buna.

8. O persoana ce gandeste prea mult intotdeauna va observa lucrurile frumoase pe care le faceti. Este aproape imposibil ca acesta sa ia de-a gata intentiille bune pe care le aveti. De fapt, va vor aprecia intr-un mod in care nimeni altcineva nu o poate face.

9. Mintea lor deja se joaca cu ei. Nu au nevoie ca si dumneavoastra sa faceti la fel.

10. Persoanele ce gandesc prea mult sunt adesea coplesite. Acordati-le timp si spatiu pentru a procesa o informatie.

11. Este greu sa scoti o persoana de acest gen din mintea proprie. Daca totusi reusiti sa faceti asta, sa stiti ca este un moment important si puternic in viata lor.

12. Acestia au nevoie de mai mult timp pentru a planifica totul, au nevoia sa fie in control asupra unei situatii. A fi spontan suna romantic, dar nu este intotdeauna o idee buna.

13. Incercati sa nu fiti iritati de faptul ca partenerul dumneavoastra are nevoie sa se asigure de un lucru in mod constant. Inseamna ca le pasa.

14. Detaliile sunt importante pentru o persoana ce gandeste prea mult. A avea grija de acest aspect si oferind detalii va ajuta la atenua anxietatea lor. Poate parea plictisitor, dar pe termen lung acest lucru va duce la scaderea frustrariilor in ceea ce va priveste pe amandoi.

15. Acestia nu au control asupra creierului si cum se proceseaza informatiile, nu mai mult decat aveti dumneavoastra abilitatea de a vedea culori sau de a auzi sunete muzicale. Este pur si simplu o parte din ei.

16. Partenerul ce are tendinta de a gandi prea mult va pune mai multe intrebari decat restul lumii. Acest lucru poate fi usor luat drept interogatoriu sau pot fi privite ca pe niste acuze. Nu va speriati insa, nu sunt! Partenerul are doar nevoie de mai multe informatii pentru a se simti in siguranta.

Din pacate, aceste probleme sunt reale pentru partenerul dumneavoastra. A fi constient de aceasta problema nu ii ajuta sub nicio forma pe cei aflati in aceasta situatie sa gandeasca mai putin sau sa nu mai aibe stari de anxietate. Insa rabdarea, consecventa si increderea pot face minuni in ceea ce priveste linistea lor mintala.

Ultimele articole

Prima ta noapte petrecuta acasa la partenerul tau? Afla ce optiuni ai cand vine vorba de lenjeria intima.

Prima seara petrecuta in casa partenerului tau este o etapa interesanta si intima intr-o relatie. Pentru a face noaptea...

Pandantive de aur și argint: Eleganță și valoare într-o singură bijuterie

Pandantivele au fost dintotdeauna bijuterii apreciate pentru frumusețea lor și semnificația lor profundă. Atunci când vine vorba despre pandantive...

Cum să faci cu success o contestație în cazul unei amenzi rutiere

Dacă te afli la volan, se poate să te confrunți cu o amendă rutieră. În cazul în care consideri...

Selectia pantofilor adecvati pentru diferite situatii

Alegerea pantofilor pe care ii vei purta trebuie sa se bazeze in principal pe tipul de ocazie sau de...

Beneficiile unor masute si birouri adaptate pentru copii

Masutele si birourile pentru copii sunt create special pentru ca cei mici sa se bucure de confort in procesul...

Arta in decorul casei tale

Atunci cand incepi amenajarea casei tale vei lua in calcul si folosirea diferitelor obiecte decorative, cum ar fi tablouri,...

Trebuie citite

Pandantive de aur și argint: Eleganță și valoare într-o singură bijuterie

Pandantivele au fost dintotdeauna bijuterii apreciate pentru frumusețea lor...

Cu siguranta iti vor placeaSIMILARE
recomandate pentru tine